Sikker betaling via Mobile Pay

Hvem er Mala Collective

 

Stay Loved har valgt at distribuere malas fra det Canadiske firma Mala Collective, fordi de udmærker sig ved deres fair trade, høje kvalitet og etik samt et moderne boheme design.

Mala'erne er håndknyttet af kvindelige kunsthåndværkere på Bali, som får fair lønninger, og et supportivt arbejdsmiljø, med gode ansættelsesforhold. De kan fx arbejde hjemmefra, mens de har deres børn omkring sig. Kvinderne er stolte af at arbejde for at sprede fred, meditation og mindfulness gennem deres arbejde. Indholdet har en stor betydning og medvirker til at højne livskvalitet og bevidsthed, ud over lønningerne, som selvfølgelig er vigtige.

 

 

Produktionen bygger på et samarbejde baseret på gensidighed og opbygning, med så stor bæredygtighed som muligt.

Materialer

Materialerne der bruges til disse malas er udelukkende ægte sten og krystaller. Ingen kunstigt farvede sten, eller andre kemiske processer. Du kan trygt bære din mala, og vide at den udelukkende er af sten og materialer farvet af Moder Jord, ren bomuldsnor og naturlige materialer som rudraksha frø, sølv, guld og bronze. 

Grundet brugen af naturlige sten, kan farver og struktur variere en smule fra de billeder vi præsenterer af produktet.

Mala Collective har iværksat fairtrade plantning af rudraksha træer på Bali, og har ansat folk til at så og høste rudraksha frøene (fra de blå bær som træet bærer). Dette medfører yderligere jobs til lokalsamundet og produktionen holdes lokalt, hvor import fra andre steder mininimeres. Det er også på Bali, at de små sølv logo'er, der sidder på hver mala, håndgraveres.

Mala halskæderne er udformet af 108 perler, et helligt tal i buddhismen, hinduismen og i yogatraditionen. Det er smykker med intention og kan bruges som et redskab i meditation eller til at sætte egne intentioner, der kan manifestere positive forandringer. 

Mala'erne knyttes med en lille knude mellem hver perle, som det traditionelt gøres. Dette gør det lettere, at benytte dem til mantra meditation, ligesom mala'erne også bliver mere holdbare overfor slid.

Mala Collective giver en del af sit overskud til velgørende organisationer bl.a. Opportunity International, som tilbyder mikrolån i u-lande, heraf 93 % til kvinder. Mala Collective støtter organisationer, der bekæmper fattigdom og en række lokale gode formål omkring yogamiljøet.

Prismæssigt er Mala Collective ikke de billigste. Vi har alligevel valgt at støtte op om dette produkt, på grund af deres høje kvalitet, hvor design, sten og krystaller udstråler skønhed og lækkerhed samtidig med, at der ligger en passion for bæredygtighed, fair lønninger og høj etik til grund for hele produktionsprocessen. 

 

Bonus info:
Julia Roberts bar en Mala Collective mala halskæde, håndlavet på Bali, under indspilningen af filmen ”Eat Pray Love”.