Sikker betaling via Mobile Pay

Om Cali Sacred Skincare

Med Om Cali Sacred Skincare får du 100% rene, plantebaserede, økologiske produkter, skabt ud fra ayurvediske principper. Produkterne laves helt uden brug af nogen kunstige tilsætningsstoffer eller kemi. 

Både olier og øvrig hudpleje vækker velvære og inviterer til mindfulness i hverdagen. Åbner for din egen indre healer, hvor du selv kan tilføje næring til din hud, såvel som dit sind. Med Om Calis kropsolier tager du vare på din egen sundhed, og støtter samtidigt en bæredygtig lille, passioneret virksomhed, som arbejder i nær kontakt med Moder Jord.

Olier og hudplejeprodukter fra Om Cali håndlaves i ganske små portioner i det nordlige Californien.

Om Cali's fremstillingsproces sker ud fra årtusind gammel viden om planters indvirken og helbredende egenskaber. Der er tilsat vildtblomst infusioner, soltørrede hav grøntsager, økologiske urter, ren aromaterapi samt intention og kærlighed.Fri for giftstoffer. Fuld af godhed.
Vores kroppe er gennemtrængelige. Studier har vist, vores hud, det største organ vi har, kan absorbere 60% af hvad der kommer i kontakt med den. Hvad der kommer på den, kommer ind i den. Derfor bør de hudplejeprodukter vi smører os med, være så rene, friske og potente, som det mad vi spiser.

Mange produkter fyldes med parabener / konserveringsmidler, som forbindes med brystkræft. Eller syntetiske tilsætningsstoffer som kan forårsage hud misfarvning og allergi (parfume), kan medvirke til ophobning af gifte i immunsystemet (formaldehyd), forstyrre hormonbalancen (phthalates), og irritere øjne og hovedbund (sodium laurel sulfate). Det er skræmmende. Den plantebaserede hudpleje fra Om Cali benytter kun de bedste, højkvalitets ingredienser fra økologiske og etisk forsvarligt dyrkede landbrug.

 YES

Vegetables
Fruit
Nuts
Seeds
Flowers
Berries

NO

Preservatives
Parabens
Emulsifiers
Fragrances
Alcohol
Glycerin


Grundlæggeren af Om Cali Sacred Skincare er californiske Denmo Ibrahim, som også har skabt Earthbody, et økologisk spa og healingscenter i Californien. Hun er en succesfuld entrepreneur, efterspurgt healer, wellness underviser, dramaturg, skuespiller og digter.
Denmo begyndte produktionen i 2005 fra sit køkken, og lavede økologisk hudpleje til venner og familie. Efterspørgslen steg, og siden har virksomheden vokset sig ud af køkkenet, men bevarer fortsat den samme formula, hvor alt er håndlavet og baseret på de bedste og reneste råvarer.

Om Cali (udtales Ohm-Cali, som i Californien) er en reminder om at vende tilbage til dine sanser og vække din indre healer.